Kongresszus figyelő

Megnyitás

Add Kongresszus figyelő

Ezt elérheti alkalmazássávjából az Univadis bármelyik oldaláról

Mintha csak ott lett volna – tudja meg, mi történik a fontos konferenciákon anélkül, hogy elszakadna munkájától.
Tartson lépést az orvosszakma legfrissebb fejleményeivel, és tájékozódjon, mi történik a világ fontos konferenciáin, bárhol tartózkodik is éppen. A Conference Reports alkalmazással megtekintheti az Ön orvosi érdeklődési területét érintő leginkább releváns konferenciabeszámolókat, anélkül, hogy ez elvenné az időt betegeitől vagy praxisától.
 
Az előadások után nem sokkal több hír és beszámoló is felkerül az alkalmazásba, így nem kell napokat vagy heteket várnia a szakterületét érintő újdonságok megismeréséhez. Megtekintheti, illetve meghallgathatja a mérvadó szakemberek előadásainak hanganyagát vagy videóját, valamint a konferencia-összefoglalókat és a beszámolókat a folyamatban lévő érdekes vizsgálatokról és kutatásokról.
 
Az anyagokat kinyomtathatja, illetve megoszthatja kollégáival és betegeivel, vagy PDF-fájlban letöltheti. A beszámolókat későbbi megtekintésre a Kedvencek közé is elmentheti.
 

Tetejére

A tartalom szolgáltatókról

RSi Communications

Az RSi Communications képzési programokat és egészségügyi híreket kínál webhelyén és podcastjaiban az egészségügyi szakemberek számára. Az 1976-ban alapított cég csúcstechnológiával szolgálja a praktizáló szakemberek igényeit. Megoldásai közt innovatív kommunikációs programok is szerepelnek orvosi kiadók, orvosszakmai szervezetek, oktatási intézmények, nonprofit szervezetek és kormányzati szervek számára.