Kép-és médiakönyvtár

Megnyitás

Add Kép-és médiakönyvtár

Ezt elérheti alkalmazássávjából az Univadis bármelyik oldaláról

Keresse meg mindazt, ami érdekli a több mint 60 ezer multimédiás anyag közül, szakterülete vagy betegei konkrét diagnózisa szerint.
A Kép- és médiakönyvtár alkalmazás több mint 60 ezer rendszeresen frissített orvosi videóhoz, képhez, felvételhez, ábrához, grafikonhoz, diasorozathoz és egyéb multimédiás anyagokhoz biztosít hozzáférést rendkívül rugalmas keresési lehetőségekkel.
 
A Kép- és médiakönyvtár anyagait sokoldalúan rendezheti szakterület, megadott feltételek, formátum vagy a tartalom forrása alapján. Ehhez a képernyő bal oldalán található szűrőket használhatja. Az összes kép letölthető, kinyomtatható, saját célú prezentációkba beilleszthető, illetve saját praxisához információforrásként felhasználható.
 

Tetejére

A tartalom szolgáltatókról

Sok munkát fektetünk abba, hogy a leginkább hiteles és releváns orvosi kiadók anyagait és segédeszközeit honlapunkon keresztül elérhetővé tegyük. Partnereink külső, független, minőségi tartalmat szolgáltató szervezetek, amelyek az orvosi szakmát segítik a napi praxisban és az eredményesebb ellátásban. Az alábbiakban felsoroljuk egyes kiemelt tartalomszolgáltatóinkat.

 A MSD Publishing Group

A MSD Publishing Group már több mint egy évszázada elkötelezetten szolgálja az orvosokat, ápolókat, gyógyszerészeket, állatorvosokat és más egészségügyi szakembereket megbízható egészségügyi és tudományos információkkal.

A MSD Research Laboratories szervezettel együttműködve a csoport a legnépszerűbb kézikönyvek nonprofit alapú kiadására koncentrál, és egyes területeken a legjobb, legidőszerűbb, könnyen elérhető és releváns tartalmat kínálja világszerte.